KrakCIE kRaK! is een gezelschap bestaande uit Els Degryse en Dieter Missiaen. Circus Krak (oorspronkelijke naam) werd ooit in 2008 opgericht om voorstellingen te brengen in de derde wereld. Met hun eerste voorstelling “Charlieston” toerden ze in ZO – Azië en Zuid-Amerika. Hierdoor kregen ze de smaak te pakken en toerden ze ermee in eigen land op festivals en in culturele centra. Vanuit heel veel goesting om een nieuwe voorstelling te maken ontstond “Kus!” Hiervoor werkten ze samen met coach Tom Roos van Wurre Wurre. Deze voorstelling toert nog steeds in Vlaanderen en omstreken. De derde voorstelling werd een solovoorstelling van Dieter Missiaen, dit met coaches Els Degryse en Micheline Vandepoel.

Sinds 2016 werken ze samen met Ief Gilis van Circo Ripopolo. Het resultaat van deze samenwerking is de solovoorstelling “Kontrol” (2017)
In de loop der jaren werd duidelijk dat clownerie dé discipline van dit duo is.
CIE kRaK! brengt woordeloze en visuele clownerievoorstellingen, gemaakt met steun van het Vlaams Circuscentrum en met de steun van Vlaanderen. CIE kRaK! Speelde reeds op Cirque Plus, Theatre Nomades, Circo Roma, Het jeugdcircusfestival in Gent, Humorologie, Perplx, … en verschillende CC’s in Vlaanderen. De volledige speellijst vindt u hier

Producties met de steun van het Vlaams Circuscentrum

2011: “Charlieston” met Els Degryse en Dieter Missiaen
2014: “Kus” met Els Degryse en Dieter Missiaen
2015: “ Viva Victor”
2017: “Kontrol” met Dieter Missiaen (coach: Ief Gillis, Circo Ripopolo)
2018: “Minimum impact // maximim smile” met Els Degryse en Dieter Missiaen (coach: Ief Gillis, Circo Ripopolo)