Deze voorstelling is uit ons aanbod!

Charlieston

Krak Jaren ‘30. Het kleine, charmante Circus Krak! is op tournee met hun circustent en hun woonwagen. De wereldberoemde danseres Charlie maakt zich klaar voor haar volgende voorstelling. Haar hulpje Ston slaagt er echter keer op keer in om haar act te verstoren. Bovendien ontdekt Ston een wel heel bijzonder ei en dat wil hij kost wat kost uitbroeden. Deze voorstelling gaat over samenwerken en hoe moeilijk dit soms kan zijn, over wat er gebeurt als er iemand liever solo gaat, over vriendschap en delen.

Circus Krak! vermengt dans met acrobatie, goochelen met poppentheater en jongleren met clownerie. En dit alles in een verhaal dat zowel jong als oud kan boeien.

Een charmante, woordeloze familievoorstelling voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Als schoolvoorstelling: kleuters én eerste graad basisonderwijs!

De voorstelling Charlieston is ook opgenomen in het bestand van Aanbod Podium. Dit betekent dat bepaalde organisaties een deel van de uitkoopsom terugbetaald kunnen krijgen.

Bovendien gaat een deel van de opbrengst naar Shangrila Home, een tehuis voor straatkinderen in Nepal.

wordt vervolgd…

Technische fiche

Speelvlak 6m × 6m en 3,50m vrije hoogte
Speelduur 40 min, kan zowel binnen als buiten
Opbouw 90min

Credits

Idee en spel Els en Dieter
Coach Gab Bondewel
Decorontwerp Angelique Baeyens
Decorbouw Jos Zwarts

Met veel dank aan: Angelique Baeyens, Jos Zwarts, Manu Cammaert, Rita Duhamel, Benjamin Rummens, Kristof Gouwy, Circusatelier Woesh, Adil en Hafid, Richie Ackaert, Angelo Parrinello (GC Tentakel, Zonhoven)